[ad_1]

به تازگی ، دو دانشمند از ایالات متحده و کانادا ، در تحقیقی در مورد نحوه ساخت واکسن های گیاهی ، گفتند که هدف آنها کاهش هزینه ها و دسترسی به درمان مناسب برای همه است.

در مطالعه اخیر ، هیوز فاستر بوندو از ایالات متحده و گری کوبینگر کانادایی به استفاده از “کشاورزی مولکولی” اشاره کردند. در این روش ، DNA تولید کننده پروتئین در داخل سلول گیاهی قرار می گیرد. سپس سلول گیاهی برای تولید واکسن به عصاره تبدیل می شود. این روش بسیار ارزان تر از روش های فعلی است زیرا دانشمندان فقط به آب ، نور و خاک نیاز دارند تا به نتیجه دلخواه برسند.

کشاورزی مولکولی / کشاورزی برای اولین بار به عنوان جایگزینی برای فرآیند زیستی در سال 1986 معرفی شد ، زیرا در آن زمان همه دانشمندان به مکانی مانند گلخانه نیاز داشتند که بسیار ارزان تر از تجهیزات بیواکتور بود. این روش در مرحله 3 آزمایشات بالینی واکسن CoVLP (واکسن Covid-19) و واکسن آنفولانزا ، هر دو به صورت خوراکی موفق بود.

بیورآکتور نوعی راکتور شیمیایی است که در آن واکنش های بیولوژیکی شبیه سازی می شوند.

فرآیند زیستی یا پردازش زیستی نوعی تولید یا بیوتکنولوژی است که از سیستم های بیولوژیکی برای تولید مواد زیستی و مولکول های زیستی مهم برای استفاده در داروها ، پردازش غذا و نوشیدنی و کاربردهای صنعتی استفاده می کند.

این دو محقق در مقاله اخیر خود در مجله Science گفتند: “انتظار می رود این واکسن های گیاهی علیه ویروس آنفلوانزا و ویروس کرونا 2 (کروناویروس جدید) اولین پروتئین های درمانی تولید شده در گیاهان برای استفاده انسان باشند.” آنزیم گلوکوسربروسیداز که به عنوان داروی پروتئینی تزریقی به نام تالیگلوسراز آلفا برای درمان بیماری گوچر استفاده می شود ، در حین فرایند کشت سلول هویج تولید می شود.

بیماری زاویه ای یکی از بیماریهای ذخیره لیزوزومی (در دسته لیپیدوز) است. این یک بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب است.

طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC) ، متداول ترین روش تولید واکسن آنفولانزا فرآیند تولید تخم مرغ است که بیش از 70 سال است مورد استفاده قرار می گیرد.

در این روش ، ویروس های انتخاب شده برای واکسن به تخمک بارور تزریق می شوند و فرآیند تخمک چندین روز به طول می انجامد تا ویروس ها تکثیر شوند. سپس مایع حاوی ویروس از تخمک ها خارج شده و برای تهیه واکسن تزریقی استفاده می شود.

این دو محقق در مطالعه خود نه تنها هزینه روش سنتی را ذکر کردند ، بلکه گفتند پروتئین های گیاهی پاسخ ایمنی قوی تری را ارائه می دهند زیرا می توانند به صورت خوراکی مصرف شوند.

دو محقق سپس آزمایشات بالینی واکسن های گیاهی و سنتی را برای درمان اشرشیاکلی ، ویروس هپاتیت B ، ویروس هاری و نوروویروس انجام دادند که بین سالهای 1998 تا 2004 توزیع شد.

محققان می گویند در آن مطالعات ، نسبت افرادی که واکسینه شده اند در برابر هدف که باعث واکنش ایمنی شده است ، کمتر از افرادی است که واکسن استاندارد را با تزریق داخل وریدی در طول آزمایشات بالینی دریافت کرده اند. از آن زمان تولید پروتئین های نوترکیب تولید شده توسط گیاهان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و نشان می دهد واکسن های خوراکی جدید ساخته شده از گیاهان می توانند پاسخ ایمنی قابل توجهی را ایجاد کنند.

محققان می گویند چون داروهای گیاهی نیاز به پردازش کمی دارند ، تولید آنها ارزان تر و سریعتر است. به گفته محققان ، در حال حاضر واکسن های خوراکی در حال توسعه هستند.

واکسن های گیاهی خوراکی جدیدتر ممکن است پاسخ ایمنی قوی تری نسبت به واکسن های خوراکی که دهه ها پیش آزمایش شده اند ایجاد کنند و پاسخ ایمنی ضعیفی را ایجاد کنند.

در آوریل 2021 ، Medicago ، یک شرکت داروسازی بیولوژیکی کانادایی ، اعلام کرد که آزمایش دو دوز جدید از واکسن جدید Covid-19 خود را آغاز کرده است ، که از توتون برای تولید ذرات شبیه ویروس استفاده می کند. ذرات شبیه ویروس شبیه ویروس هایی با ساختار پروتئینی فراوان هستند ، اما غیر عفونی هستند زیرا فاقد مواد ژنتیکی هستند و طی این فرآیند به خاک اضافه می شوند و با رشد گیاه جذب می شوند.

این واکسن ها متفاوت از واکسن های کووید -19 تأیید شده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده هستند. واکسن ها پروتئین های ناخن مانند خارج از ویروس را مورد هدف قرار می دهند و این واکسن ها برای تشخیص سیستم ایمنی بدن و ایجاد پاسخ ایمنی ، شکل ویروس کرونا را تقلید می کنند.

منبع: دیلی میل ترجمه: ایسنا

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *