[ad_1]

اکنون که فصل گوجه فرنگی به پایان رسیده است ، بهترین زمان تهیه خورش و لذت بردن از طعم آن است.

مواد لازم برای تهیه خورشت گوجه سبز:

گوجه سبز: 500 گرم
گوشت: 300 گرم
نعناع سرخ شده: 1 فنجان
جعفری سرخ شده: 1 فنجان
نمک و زردچوبه: در صورت لزوم
فلفل: در صورت لزوم
پیاز کوهی: 3 قاشق غذاخوری
زعفران پخته: در صورت لزوم

طرز تهیه دستور تهیه خورشت گوجه سبز:

1. گوشت را خرد کرده و با فلفل و زردچوبه بپزید. وقتی گوشت پخته شد ، گوجه سبز ، نمک ، نعنا و جعفری را اضافه کنید تا خورش خورشت شود.

۲. در پایان پخت ، زعفران و پیاز داغ را اضافه کرده و پس از چند جوش کوچک از روی حرارت برداشته و با برنج سفید سرو کنید.

3. به جای گوشت می توانید از مرغ نیز در این خورشت استفاده کنید.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *