[ad_1]
بسیاری از فرهنگ ها در سراسر جهان از ادویه جات و سس های تند استفاده کرده اند ، نه فقط برای طعم و مزه. تمام فواید و اثرات مثبت محصولات طعم دهنده تند در کپسایسین موجود است. این مقاله برخی از خواص غذاهای تند را مورد بحث قرار می دهد.
کپسایسین یک ماده بی بو و بی مزه است که از نظر علمی در بسیاری از موارد مانند فشار خون بالا ، کلسترول ، درد مفاصل ، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است. در اینجا برخی از خواص غذاهای تند وجود دارد که ممکن است از آنها بی خبر باشید.
9 خاصیت شگفت انگیز غذاهای تند که نمی دانستید
کاهش وزن: کپسایسین موجود در فلفل متابولیسم را تسریع می کند و به بدن کمک می کند کالری را سریعتر بسوزاند. این ماده شیمیایی با افزایش دمای بدن نقش مهمی در افزایش ضربان قلب دارد. علاوه بر این ، تحقیقات نشان می دهد افرادی که غذاهای تند می خورند ، کمتر غذا می خورند و کنترل وزن بیشتری دارند.
افزایش سلامت قلب: غذاهای تند برای قلب مفید هستند زیرا می توانند از تشکیل لخته خون در عروق جلوگیری کنند. علاوه بر این ، ترکیب کپسایسین در برابر التهاب (یکی از عوامل خطر شناخته شده برای حمله قلبی) موثر است.
بهبود گردش خون: غذاهای تند باعث افزایش گردش خون و کاهش فشار خون می شوند. فلفل تند به دلیل دارا بودن ویتامین A و C ، دیواره رگ های خونی را نیز تقویت می کند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان: مصرف منظم غذاهای تند خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. ترکیب کپسایسین رشد سلول های سرطانی را کند می کند و در بسیاری از موارد بدون آسیب رساندن به سلول های سالم اطراف ، سلول های سرطانی را از بین می برد.
بهبود عملکرد دستگاه گوارش: غذاهای تند با افزایش جریان خون در معده و همچنین افزایش لایه مخاطی ، دستگاه گوارش را تقویت می کنند. کپسایسین همچنین در کشتن H. pylori (باکتری ایجاد کننده زخم معده) مثر است.
پیشگیری از آنفولانزا: کپسایسین با افزایش تعریق علائم آزاردهنده آنفولانزا را تسکین می دهد. غذاهای تند گرفتگی بینی را برطرف کرده و سینوزیت و سایر علائم آنفولانزا را کاهش می دهند.
بهبود کیفیت خواب: محققان در استرالیا دریافتند افرادی که به طور مرتب غذاهای تند می خورند راحت تر می خوابند و زودتر و سالم تر از خواب بیدار می شوند.
کاهش استرس و افسردگی: فلفل قرمز سطح هورمون های اندورفین و سروتونین را افزایش داده و درد را از بین می برد ، بنابراین احساس راحتی در فرد ایجاد می شود. این هورمون ها ضد استرس و ضد افسردگی هستند.
بهبود تنفس: غذاهای تند به عنوان یک خلط آور عمل می کنند و برای افراد مبتلا به آسم ، برونشیت مزمن ، سینوزیت و سایر بیماری های تنفسی توصیه می شود.
[ad_2]